administrative docsadministrative docs

Výlet 3.B (6. – 7. 6. 2011)

Když jsme jednoho krásného červnového dne dorazili do kempu v Louňovicích pod Blaníkem, jako první jsme hledali místo k zaparkování pro naše automobilové mazlíčky. Poté jsme se ubytovali a odešli k blízké říčce Blanici, kde jsme si nechali chladit pití. Na břehu jsme si natáhli deky a rozbalili smažené řízky od našich maminek. V kempu byla možnost zapůjčení lodiček i s pádly. Této příležitosti jsme využili a podnikli výlet. Po chvilce, co nám začalo téci do bot, jsme byli nuceni se vrátit a vyměnit lodičku. Celé odpoledne se neslo v odpočinkovém tempu až nám z toho vyhládlo. Naštěstí pro nás paní kuchařky připravily večeři.

Na Tři krále v Jeseníkách

Stejně jako v posledních letech trávili lyžaři z OA Neveklov první týden v novém roce v Karlově pod Pradědem.

 

Orion florbal cup - chlapci BN

Celkem patnáct základních škol přijelo do Neveklova bojovat o neveklovský měšec v kategorii chlapců základních škol, okres Benešov.

Kompletní výsledky najdete zde

Florbalový turnaj 4. - 5. tříd

P1020058První neveklovské měšce v roce 2010 byly rozdány florbalistům 4. a 5. tříd základních škol. Celkem pět týmů se utkalo mezi sebou v základní skupině, o celkovém pořadí se poak bojovalo ve finálových zápasech. Do nich se již nedostalo družstvo ZŠ Dukelská, kterému se v základní skupině vůbec nedařilo. V boji o třetí místo dominoval tým ZŠ Jiráskova, který se pomalu rozjížděl k téměř bezchybnému výkonu. Na čtvrtém místě skončili žáci ze ZŠ Netvořice, kterým naopak v závěru trurnaje docházely síly.

Ve finále se odehrál až nečekaně vyrovnaný souboj a chlapci ze ZŠ Na Karlově byli od vytouženého vítězství opravdu velice blízko. Postup do krajského finále však nakonec v penaltovém rozstřelu vybojoval tým ZŠ Poříčí nad Sázavou.

Výsledky základní skupiny
tabulka

Finálová utkání

o 3. místo

ZŠ Jiráskova - ZŠ Netvořice  8:0

o 1. místo

ZŠ Poříčí n. Sázavou - ZŠ Na Karlově 4:3 po samostatných nájezdech

Sportovně turistický kurz Horní Poříčí

STK2010Žáci třetích ročníků vyrazili i letos na tradiční sportovně turistický kurz.

První částí kurzu byla vodní turistika, v rámci které žáci spluli horní tok řeky Otavy. I když počasí nebylo ideální, časté přehánky i chladné počasí jsme vydrželi a po třech dnech úspěšně doputovali ze Sušice do výcvikového střediska v Horním Poříčí.

Náplň dalších dvou dní kurzu tvořily základy horolezení, orientačního běhu a netradiční hry v přírodě. Závěrečný den se uskutečnil závod Survival a turnaj v míčových hrách.

Všem zúčastněným děkujeme za aktivní účast a téměř bezproblémový průběh kurzu a těšíme se na další možné setkání při sportování v přírodě.


Výběr obrázků z kurzu je možné shlédnout zde.

Podkategorie

Náplní programu je činnost tří kroužků: florbalu, spotovních her a sportů v přírodě. Finančně jej podporuje Středočeský kraj.