administrative docsadministrative docs

Sportovně turistický kurz 2011 - Malá Skála

V termínu 21. – 27.5.2011 vyrazili třeťáci na sportovně turistický kurz. Tato akce je na naší škole samozřejmou tradicí, netradiční bylo však místo konání letošního kurzu – Český Ráj.

Sportovně turistický kurz 2011 - Horní Poříčí

Studenti a studentky budoucí 3.A vyrazí v září 2011 na sportovně turistický kurz do Horního Poříčí. Výcvikové středisko Univerzity Karlovy se nachází nedaleko Strakonic na řece Otavě.

Podrobné pokyny a především nutná prohlášení najdete ZDE.

Prohlášení je nutné odevzdat podepsaná zákonnými zástupci v prvním školním týdnu šk. roku 2011/12.


Výlet 3.B (6. – 7. 6. 2011)

Když jsme jednoho krásného červnového dne dorazili do kempu v Louňovicích pod Blaníkem, jako první jsme hledali místo k zaparkování pro naše automobilové mazlíčky. Poté jsme se ubytovali a odešli k blízké říčce Blanici, kde jsme si nechali chladit pití. Na břehu jsme si natáhli deky a rozbalili smažené řízky od našich maminek. V kempu byla možnost zapůjčení lodiček i s pádly. Této příležitosti jsme využili a podnikli výlet. Po chvilce, co nám začalo téci do bot, jsme byli nuceni se vrátit a vyměnit lodičku. Celé odpoledne se neslo v odpočinkovém tempu až nám z toho vyhládlo. Naštěstí pro nás paní kuchařky připravily večeři.

Na Tři krále v Jeseníkách

Stejně jako v posledních letech trávili lyžaři z OA Neveklov první týden v novém roce v Karlově pod Pradědem.

 

Orion florbal cup - chlapci BN

Celkem patnáct základních škol přijelo do Neveklova bojovat o neveklovský měšec v kategorii chlapců základních škol, okres Benešov.

Kompletní výsledky najdete zde

Podkategorie

Náplní programu je činnost tří kroužků: florbalu, spotovních her a sportů v přírodě. Finančně jej podporuje Středočeský kraj.