administrative docsadministrative docs

Výsledky Juniorského maratonu 2017

Po roce jsme opět zdolali maratonskou trať 42.195 metrů!

V Pražské Stromovce se v úterý 18. dubna uskutečnilo semifinálové kolo Prahy a Středočeského kraje. Závodu se zúčastnilo rekordních 79 žákovských družstev.

Exkurze Body The Exhibition

Studenti tříd 1.B, 2.B a 3.B navštívili dne 12. dubna unikátní výstavu Body The Exibition v Praze. Průvodce Matěj, student 3. lékařské fakulty UK v Praze, nás provedl fascinujícím světem lidského těla, jeho funkčních soustav a zprostředkoval nám prohlídku doslova od hlavy až patě. Po skončení exkurze si studenti vyzkoušeli i možnosti lidského těla v praxi - vyřádili se v trampolínovém JumpParku Praha.

Vítězství dívek v krajském kole ve florbalu

Děvčata z OA Neveklov zvítězila v krajském kole ve florbalu.

Postupně se utkala s týmy GaSOŠE Sedlčany, Gymnázium Nymburk, Gymnázium Kralupy n. Vltavou a Obchodní akademie Kolín, ani jednou nenašla přemožitele a zaslouženě postoupila mezi 15 nejlepších družstev v České republice.

Ve čtvrtek 30. 3. je v Plzni čeká Kvalifikace na republikové finále. Držme jim palce!

Silový čtyřboj dívek SŠ - krajské kolo Vlašim

Dne 15. 3. 2017 dívky Plopová Valérie, Vrabcová Andrea, Valentová Jana všechny 1.B a Jará Lucie 3.B reprezentovaly OA Neveklov na krajském kole v silovém čtyřboji dívek SŠ. Musely prokázat svou zdatnost, jak už název napovídá, ve 4 disciplínách a to: šplh s přírazem, trojskok, hod medicinbalem nazad a leh-sedy. OA Neveklov se díky urputném boji našich dívek umístila na 7. místě ve Středočeském kraji.

Zde je odkaz na foto ze závodu.

Plavání v rámci hodin TEV tříd 2.AB

V období únor až duben 2017 proběhnou hodiny TEV 2.AB v podobě plavání na plaveckém bazéně v Měříně. Jednotlivé lekce se uskuteční ve dnech 17.2., 3.3., 24.3., 21.4., 28.4.

Podkategorie

Náplní programu je činnost tří kroužků: florbalu, spotovních her a sportů v přírodě. Finančně jej podporuje Středočeský kraj.