Zhodnocení studentů výjezdu do Polska

Jak studenti hodnotí výjezd do Polska a vůbec projekt samotný? Přečtěte si jejich názory:

Před výjezdem do Polska, jsem měla o tomto státě zcela jiné představy a očekávala spíše menší města s malým množstvím památek. Při příjezdu se mé představy o Polsku zcela změnily. Polsko je krásná země s velmi rozhlehlou přírodou, která mě velmi mile překvapila.

V Polsku se mi líbily výlety do přírody a především výlet na včelí farmu, která mě okouzlila ze všech navštívených míst v Polsku nejvíc. Dozvěděla jsem se zde spoustu užitečných informací o tom, jak včely med vyrábí, ale i k čemu slouží svíčky z včelího vosku.

Z návštěvy školy jsem měla taktéž velmi příjemný pocit. Studenti i učitelé byli velmi milí a bylo poznat, že na příjezd studentů z projektu se velmi těšili a připravovali. Vytvořila jsem si spoustu přátel a kontaktů.

Celkově se mi tento výjezd velmi líbil a do Polska se určitě moc ráda vrátím.

Darina

Osmihodinová cesta lůžkovým vlakem do Polska byla docela náročná, ale zase jsme zažili něco netradičního a cestu jsme si celkem užili. Jakmile jsme dorazili, zjistil jsem, že Polsko se vizuálně neliší od Česka. Také jsem si odboural předsudky o Polácích a uvědomil jsem si, že to jsou milí a přátelští lidé. Také jsem si kvůli Erasmu uvědomil, že angličtina je potřebný jazyk na dorozumění po velké části světa. Celkově se mi výjezd velice líbil a jsem rád, že jsem jel.

Adam

V Polsku se mi to líbilo, protože je to země podobná ČR. Líbilo se mi zdejší jídlo, na kterém jsem si pochutnával. Měl jsem možnost pobavit se s lidmi z různých zemí např. z Polska, Turecka, Rumunska a Itálie. Domlouval jsem se s nimi v angličtině a zjistil jsem od nich hodně nových informací.

Artyom

Já bych výjezd zhodnotil velmi pozitivně. Polská škola měla program velmi hezky nachystaný. Výlet do Krakova byl krásný, škoda toho počasí, ale město jsem si prohlédl ještě poslední den. Včelí farma byla taky velice zajímavá a dozvěděl jsem se mnoho nových informací.

Valdemar