administrative docsadministrative docs

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus on-line 2021

Cílem přednáškových dní bude poskytnout studentům co nejvíce aktuálních informací o nabídce studia po maturitě a motivovat je ke správnému rozhodnutí při volbě vysoké školy nebo dalšího studia. Přednáškové dny budou vysílány živě na Facebook a Youtube „Gaudeamus – veletrh vzdělání“ a záznamy přednášek budou následně k dispozici na shlédnutí do konce června 2021.

Přednáškové dny budou doplněny on-line prezentací vystavovatelů na portálech Gaudeamus.cz, Gaudeamus-sk.sk, v aplikaci Gaudeamus Guide pro studenty a rodiče a v aplikaci Gaudeamus Advisor pro středoškolské pedagogy. Tyto on-line informační zdroje nabídnou kompletní kontaktní informace, rejstříky studijních oborů, informace o fakultách a přijímacím řízení na všech zúčastněných školách. Návštěvníkům budou také k dispozici vyhledávače studijních oborů, škol a fakult.

Pro shlédnutí on-line přednáškových dní je nutná registrace na portálech Gaudeamus (přes tlačítko „Registrace na veletrh“ v pravém horním rohu kterékoliv stránky). Do registračního formuláře stačí zadat platný e-mail. Registrovaným studentům následně zašleme pozvánku ke sledování přednáškových dní.

ico pdf Gaudeamus online 2021 - leták