Natáčení pořadu ,,Překvápko“ v FTV Prima

prekvapko 01Ve dnech 5. – 6. 9. 2013 se studenti 3. a 4. ročníků Obchodní akademie Neveklov zúčastnili natáčení pořadu pro FTV Prima ve studiu M3D v Dolních Jirčanech. Každý den jsme měli zajištěnou dopravu autobusem. V noci ze čtvrtka na pátek jsme mohli přespat na Domově mládeže v Neveklově, protože jsme se ve čtvrtek vrátili až kolem půlnoci. První den natáčení se natáčely 4 díly najednou. Bylo to velice náročné jak pro účinkující a štáb, ale i pro nás jako komparzisty. Druhý den se natáčely 3 díly.

Pořad moderoval Martin Dejdar a Andrea Kerestešová. Jednotlivé části byly plné hvězdných hostů jako například Andrea Verešová, Lejla Abbasová, Aleš Háma, Kateřina Brožová, Jan Čenský, Ivetta Blanarovičová, Patrik Hezucký, Vilém Čok, Martin Maxa, Mahulena Bočanová, Sabina Laurinová, Bohumil Klepl a mnoho dalších.

prekvapko 02Mezi každým dílem jsme měli krátké nebo dlouhé pauzy. V areálu se také nacházel vůz s občerstvením, kde bylo možné zakoupit dokonce i svíčkovou omáčku. Jídlo bylo velice dobré a ceny byly přiměřené.

Celé natáčení i přesto že bylo náročné, jsme si všichni dostatečně užili. Bylo to velice zajímavé. Myslím si, že to pro mnohé z nás byl zážitek dokonce života. Po každém díle co se natáčel, jsme měli možnost se vyfotit s účinkujícími, nebo případně zažádat o podpis.

Další fotografie.