administrative docsadministrative docs

Čerčany 8.A

Ve středu dne 8. listopadu skupina ze třídy 3. A pod dohledem paní učitelky Ing. Matějovské navštívila Základní školu Čerčany.

Pro žáky 8. ročníku jsme si připravili program, zaměřený na předmět fiktivní firma, který se vyučuje na naší škole. Nejdříve jsme jim představili, co vůbec fiktivní firma je a poté jsme žáky v krátkosti seznámili s naší vlastní fiktivní firmou s názvem G&T.

Posléze se role obrátili a samotní žáci dostali za úkol vytvořit si svojí fiktivní firmu. To znamenalo vymyslet si název firmy, předmět podnikání i organizační strukturu. Vše zpracovávali ve formě plakátu. Poté, co žáci tyto plakáty dokončili, představili nám své vlastní fiktivní firmy. Nedala se jim upřít originalita nápadu ani provedení prezentace. V průběhu programu se prostřídali celkem tři vyučující. Dokonce se na nás přišel podívat samotný pan ředitel Mgr. Miroslav Král.

Na závěr proběhlo vyhlášení výsledků a žáci byli za svou práci odměněni.

Návštěva základní školy trvala tři hodiny. Jak žáci, tak i my jsme si návštěvu moc užili. Myslíme si, že podobné akce do budoucna určitě mají smysl.

17Cercany8a01

17Cercany8a02

17Cercany8a03

17Cercany8a04

17Cercany8a05

17Cercany8a06

17Cercany8a07

17Cercany8a08