Informační systém Bakaláři

Systém Bakaláři funguje na našem lokálním serveru v budově OA Neveklov. Z této skutečnosti a nastavení ze strany našeho poskytovatele internetu vyplývají jistá opatření, která musejí místní uživatelé webové aplikace respektovat při jejím využívání.

ico weblink Bakaláři v Neveklově - tento odkaz slouží pro zařízení připojená v Neveklově mimo budovu obchodní akademie v síti poskytovatele Backer Computer s.r.o.

Certifikát zabezpečení je vystaven na adresu bakalari.oaneveklov.cz, výše uvedené linky však místo ní využívají vnitřní IP adresy. Proto je při jejich použití v prohlížeči potřeba potvrdit, že provoz navštěvovaných stránek je skutečně zabezpečený.

ico weblink Bakaláři - přímý odkaz bakalari.oaneveklov.cz pro všechny ostatní

Pozn.: Pokud Vám nefungují Bakaláři v aplikacích pro Android či iOS, ale funguje připojení přes webový prohlížeč, s největší pravděpodobností je chyba právě v těchto stažených aplikacích. Chybová hlášení mohou někdy být svým textem zavádějící, opravit nedostatky však mohou pouze jejich tvůrci, nikoli my. Doporučuji sledovat diskuze a hodnocení uživatelů přímo na stránkách, kde aplikace stahujete.