administrative docsadministrative docs

Krajské kolo soutěže Ekonomický tým 2017 v Neveklově

Konec září se nesl ve znamení soutěží. Ve středu 27. září proběhlo na naší škole krajské kolo soutěže EKONOMICKÝ TÝM 2017 pro žáky čtvrtých ročníků středních škol. Účastnilo se jí celkem 9 tříčlenných družstev z Rakovníka, Kolína, Příbrami, Mladé Boleslavi a dalších měst.

Za OA Neveklov soutěžilo družstvo ve složení Lucie Jará, Kateřina Škopková, Václav Saska. Soutěž se skládala ze dvou částí. První částí byl test se šedesáti otázkami, na jehož vyplnění měli studenti jednu hodinu. Na otázky z okruhů ekonomika, účetnictví, právo a informatika museli odpovídat bez použití učebnic či internetu. Druhou částí byla ústní prezentace společného tématu ve znění „Čas jsou peníze.“ Po půlhodinové přípravě – opět bez jakýchkoli materiálů a zdrojů - následovaly desetiminutové prezentace jednotlivých týmů před odbornou porotou, kterou tvořili Ladislav Trumpich, Ing. Jiří Láznička, Ing. Šárka Hasmanová.
Tým OA Neveklov zaujal především ústní prezentací a celkově obsadil druhé místo. Pohár a věcné ceny za první místo si odvezl tým z OA Mladé Boleslavi.

17ekotým0

17ekotým2

17ekotým1

Další fotografoe ze soutěže si můžete stáhnout z ulozto.cz