Sportovně turistický kurz 3.A

Tělesná výchova Zobrazení: 3602

Studenti třídy 3. A se v termínu od 4.6 do 10. 6. 2016 se zúčastnili sportovně turistického kurzu.

V sobotu 4. 6. 2016 jsme se všichni sešli na vlakovém nádraží v Benešově, odkud jsme se rychlíkem dopravili do Soběslavi, kde jsme nasedli na kánoe, které nám dělaly společnost další 3 dny. Na vodě jsme zažili mnoho dobrodružství, ale i nemilé chvíle, mezi které patřila noc, kde nás všechny zastihla nečekaná velká bouřka s krupobitím. Ta měla na svědomí vytopení našich stanů a následné hledání suchého místa na spaní. Nakonec jsme naše hlavy složily v místní hospůdce. Vodáckou cestu jsme ukončili ve Sportovně rekreačním středisku Dobronice u Bechyně. Zde jsme činorodě strávili další 4 dny. Mezi naše aktivity patřil tenis, volejbal, fotbal, orientační závod, návštěva zdejšího lanového centra. Mohli jsme si vyzkoušet závod na kajacích a pro zpestření nám učitelé připravili hry na trénování paměti.

Musím za všechny vyzdvihnout zdejší jídelnu, která se nám velmi zamlouvala, a mnoho z nás zde chtělo kvůli dobrému jídlu zůstat až do prázdnin.

Kurz STK v nás zanechal velmi hezký dojem. Společně jsme jako třída strávili krásné chvíle, které bychom jako jednotlivci stěží mohli prožít. Nesmím opomenout překvapení, které na nás čekalo předposlední noc. Kantoři nám připravili „bojovku“ a byla super!!!

Tímto chci poděkovat všem, co se na našich zážitcích podíleli, a vzkázat svým vrstevníkům, kteří by chtěli něco podobného zažít, studujte na Obchodní akademii v Neveklově!

16stk00

Další obrázky ve fotogalerii.