administrative docsadministrative docs

První narozeniny studentské společnosti DOORS

Doors – studentská společnost při Obchodní akademii Neveklov, která v sobě ukrývá dobrovolnice a dobrovolníky, kteří mají chuť něco změnit, vylepšit a pomoct.

Vznikla 21.října 2013 v rámci projektového týdne, který se každoročně koná na naší škole. Na jejím založení se podílelo pouze 12 lidí. Dnes má společnost kolem 40 členů a nespočítaně příznivců, ať už z řad studentů, učitelů nebo i široké veřejnosti.

Doors se zapsala lidem do paměti hlavně díky svým aktivitám, které se zaměřují na pomoc spoluobčanům a zvířatům. Doors už má na kontě akce, jako je například Neveklovský jarmark, různé sbírky (nepotřebných věcí, hraček, víček pro handicapovaného chlapce), návštěvy dětských domovů, mateřských školek, sponzorství zvířete, spolupráci s centrem NAROVINU, sponzorství zvířátka, účast na dětském dni v Neveklově a i několik školení organizovaných společností Člověk v tísni. Členové Doors pořádali studentské volby, kulturní akce a různé nevšední dny ve škole i mimo ní.

Letos tomu bude již rok, co společnost pomáhá. A co jí popřát? Snad aby jí to vydrželo, měla stále stejné renomé a silného ducha v pomoci jiným. S NÁMI MÁTE KLIKU! Tak projděte těmi našimi dveřmi :)