administrative docsadministrative docs

Stužkovací večírek 4.B

Třída 4.B se dočkala dlouho očekávaného Stužkovacího večírku, který proběhl v pátek 25.10. 2013 v Restauraci Na Bejkárně v Benešově.

Oficiální začátek Stužkovacího večíku byl časován na sedmou hodinu večerní, většina studentů se však sešla už o hodinu dříve. Bohužel nepřišli všichni učitelé, kteří byli pozváni.

Oficiální část večera byla odstartovaná projevem Tomáše Koubka (zástupce třídy), po kterém převzala slovo p. ředitelka Soňa Veisová a nakonec i p. třídní učitelka Václava Netolická. Poté následoval slavnostní přípitek. Po přípitku přišel dar od třídy ve formě krásných květin pro p. třídní učitelku (Václava Netolická), zástupce třídní učitelky (Dana Roušavá), ředitelku školy (Soňa Veisová) a zástupkyni ředitelky (Barbora Votrubová). Další očekávanou věcí v programu byla lahodná večeře.

Jakmile všichni dojedli, p. třídní učitelka se chopila programu a začala slavnostně stužkovat každého z nás. Pro každého svého svěřence neměla pouze slova a stužku, ale i kámen, který jsme dostali pro štěstí. Ihned po ostužkování studentů se Tomáš Koubek a Nikola Pokorná ujali stužkování učitelů.

Dále byl připravena hra, která byla určena jak pro učitele, tak i pro studenty. Byla připravena prezentace, kde byly fotky žáků z jejich dětství a učitelé museli hádat kdo je kdo. Takto to bylo i naopak.

Posléze přišla volná zábava. Přibližně od půl jedenácté se učitelé začali postupně loučit a odcházet. Po odchodu všech učitelů se někteří studenti rozhodli jet domů nebo pokračovat v zábavě ve městě.

A ještě pár fotek...

Stuzkovak4B 00