STAŇ SE REDAKTOREM!

Pro žáky Zobrazení: 15815

Školní časopis je na naší škole letošní novinka, zbrusu nový projekt, který právě odstartoval. A protože za vznikem každého čísla stojí tým redaktorů, vyhlašuji konkurz na redaktory školního časopisu.

Časopis bude vydáván jako měsíčník, jeho obsahem budou vždy pravidelné rubriky, aktuality a příspěvky ze školního prostředí, informace o činnosti organizace Doors, která mimo jiné školní časopis zaštiťuje.

Historicky první číslo školního časopisu vyjde v pondělí, 6. října 2014.

Dále bude časopis vydáván vždy první den v následujícím měsíci – tzn. říjnové číslo vyjde 1. listopadu 2014, listopadové číslo bude vydáno 1. prosince 2014 a tak dále.

INFORMACE K VYHLÁŠENÉMU KONKURZU :

Výběrové řízení – konkurz bude probíhat od pondělí 29. září 2014 do neděle 12. října 2014. Následující den – v pondělí 13.10.2014 budou vyvěšeny výsledky na školní nástěnce, na webových stránkách školy a noví redaktoři budou kontaktováni na e-mailovou adresu.

Konkurz je otevřen pro  všechny studenty a učitele OA Neveklov

KRITÉRIA

1) Napsat motivační sloh o minimálním obsahu jedné A4 strany, který bude obsahovat VŠECHNA následující témata :

- proč se chci stát redaktorem

- co si myslím o nově vzniklém školním časopise

- co od školního časopisu očekávám + co bych si představoval jako náplň mé práce pro školní časopis (vaše návrhy , jaké příspěvky, rubriky atd. byste rádi publikovali)

2) Vytvořit libovolný rozhovor s  úvodním slovem a s minimálním počtem PĚTI pokládaných otázek

Celé zpracování můžete elektronicky zasílat na email : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

nebo jej můžete nosit v písemné podobě Kristýně Šnajdrové do 1.A  a panu učiteli Marku Haškovi

 

Těšíme se na naše nové redaktory.

Za školní časopis a organizaci DOORS

Kristýna Šnajdrová