administrative docsadministrative docs

Sportovně turistický kurz 2011 - Malá Skála

V termínu 21. – 27.5.2011 vyrazili třeťáci na sportovně turistický kurz. Tato akce je na naší škole samozřejmou tradicí, netradiční bylo však místo konání letošního kurzu – Český Ráj.

stk11msSlovo ráj na počátku zájezdu napadalo snad jen lidi obdařené nadměrnou dávkou optimismu. Tvrdší podmínky však postupem času daly nejen vyniknout odolnějším osobnostem, ale zároveň umožnily zprvu nesourodému kolektivu složenému ze studentů čtyř různých oborů jeho nebývalé utužení.

Odvážlivci během kurzu zakusili požitky i nástrahy nejrůznějších sportovních činností v přírodě, ke kterým by se v mnoha případech buď vůbec nedostali, nebo by je bez podpory kamarádů odmítli absolvovat. Po kratší túře na skalní hrad Vranov s krásnou vyhlídkou do okolí následovaly dva dny v rolích vodáků a bikerů (trasy prvního dne a druhého dne k nahlédnutí). Následovala klání v míčových hrách a další kratší výpady do okolí Malé Skály následované celodenním pochodem po skalních bludištích a vyhlídkách. Poslední den se nesl ve znamení netradičních her a zkoušky nervů v lanovém centru.

Díky červnovému termínu konání nikterak nenarušily průběh kurzu ani rozmary vrtošivého počasí a všichni jsme se vrátili zpět plni nových zážitků.

Na tomto odkazu můžete navštívit fotogalerii z vybraných snímků.