administrative docsadministrative docs

O Neveklovský měšec - okres Příbram

O tom, že se kvalitní florbal nehraje pouze na Benešovsku, nás přijeli přesvědčit mladí florbalisté z příbramského okresu. V tradičním turnaji O neveklovský měšec se setkali chlapci i dívky ze Sedlčan, Nového Knína a Nečíně.

Tentokrát museli kvůli žloutenkové epidemii a jiným potížím účast zrušit někteří tradiční účastníci, a tak se celý turnaj podařilo uskutečnit v jediném termínu.

Na příbramsku ještě stále slabě obsazenou kategorii dívek doplnilo družstvoz Neveklova. Děvčata podala lepší výkon, než v "benešovském" turnaji a zaslouženě získala vítěznou trofej. Postupovou pozici pro sebe vybojovala stále se lepšící děvčata z Nečíně, která konkurentky z Gymnázia Sedlčany porazila 3:0.

Pět družstev chlapců se utkalo v jedné skupině každý s každým. Jako klíčové se později ukázalo utkání 1. ZŠ Sedlčany - ZŠ Nový Knín, ve kterém sedlčanští zvítězili 2:0. Protože ani v dalším průběhu turnaje nenašli přemožitele, získali právo postupu do krajského finále.

Fotografie z turnaje najdete zde.

Podrobné výsledky

Chlapci

Divky

Nejvíce pozdějšího vítěze potrápili chlapci ze ZŠ Nečín. O vítězství 1. ZŠ Sedlčany musely rozhodnout až samostatné nájezdy.