Další úspěch našich písařů

Po prosincovém úspěchu, kdy naši studenti zvítězili ve všech kategoriích, které jsme obsadili na regionální soutěži v rychlopise v Obchodní akademii, střední pedagogické škole a jazykové škole v Berouně, jsme opět zabodovali na obdobné soutěži v Sedlčanech.

Ve čtvrtek 11. února 2016 uspořádali v Sedlčanech na Gymnáziu a střední odborné škole ekonomické regionální soutěž v rychlopise pro studenty 1. a 2. ročníků středních odborných škol. Naši studenti opět zvítězili v obou kategoriích.

Mezi studenty 1. ročníků byl nejlepší náš David Varga s výkonem 233 čistých úhozů za minutu. Karolína Götzová, která spolu s Davidem reprezentovala za 1. ročníky naši školu, dosáhla druhého nejlepšího výkonu v soutěži - 203 čistých úhozů, což bylo stejně jako sedlčanská Markéta Valtová. David i Karolína dostali diplomy a výborné dorty.

Stejný dort jako David, a k tomu diplom za 1. místo v kategorii 2. ročníků, si odvezl náš nejlepší písař Ondra Konečný. Ten dosáhl neuvěřitelného výkonu 437 čistých úhozů za minutu. Tím předstihl o 74 čistých úhozů příbramskou Lauru Babjakovou.

Oběma vítězům blahopřejeme